Mesaje de Noapte buna

 

As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.

Daca as avea aripi, as zbura pana la tine. Daca as putea, te-as tine langa mine. Dar eu nu am aripi, nici putere. Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!

Aminteste-ti a ilumina camera mea in seara asta, cum faci tot timpul, micuta stea, in asa mod sa te pot vedea in toata splendoarea ta si a te visa in toata dulceata ta Noapte buna!

Iti multumesc pentru ca existi, iar pentru toate clipele petrecute impreuna pot sa mor fericit,i ar daca vor mai exista si altele alaturi de tine atunci am motive de a mai trai. Noapte buna te iubesc

Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador! Noapte buna, puisor!

As vrea sa fiu un pui pentru a zbura pe pernuta ta nu pentru a-ti spune piu-piu dar pentru a-ti spune noapte buna iubirea mea..

Aminteste-ti a ilumina camera mea in seara asta, cum faci tot timp-ul micuta stea, in asa mod sa te pot vedea in toata splendoare-a ta si a te visa in toata dulcetea ta .. Noapte bunaTheme Designed by Grozavu.ro