Mesaje de Buna Dimineata

 

Cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine Se pare ca eu ma gandesc mai mult. Buna dimineata!

Buna dimineata, as vrea sa fiu prima raza de soare ce iti mangaie chipul dimineata, dar stiu ca nu pot. As vrea sa fiu ultima raza de luna ce te adoarme dar stiu ca nu pot. Sunt doar un om ce te iubeste si fara tine nu traieste!

Am vrut sa-ti dau un mesaj de buna dimineata de cand ma stiu dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!

oua zorilor de mai, îți sărută buzele, și îți urează bună dimineața, soare! Măreţia sa Luna, îți șoptește, dulci vorbe de iubire … îți întinde inima mea în palmă?

Tu nu știi de mine … nu știi cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume în care ne iubim și tu mă știi, mă vrei, mă ai, iar eu … eu te privesc și nu-mi ajunge … te simt și nu mă satur … te am și te mai vreau.

Ești trandafirul crescut din inima mea. Promit să fiu apa, aerul și pământul de care ai nevoie. Dar tu promiți să înflorești doar pentru mine?

Toata noaptea te-am visat, iar acum aş fi vrut să te fi sărutat. Bună dimineaţa dragostea mea!

Te iubesc până la doamne doamne şi-napoi, dar acum vreau să te trezeşti din somnuşor şi să începem să ne iubim uşor câte uşor!

Bună dimineţa iubire, uite că am făcut un an de când suntem împreună, iar eu te iubesc din ce în ce mai mult!Theme Designed by Grozavu.ro